Duomenų valdytojo tapatybė ir kontaktiniai duomenys

Jūrate Kasparavičė, veikianti pagal individualios veiklos pažymą Nr. 780669, adresu: Stankaičių km 4, Saugų sen., Šilutės raj. Su mumis galite susisiekti: el.paštu: info@provansogeles.lt arba Facebook paskyroje: Provance decor.

Asmens duomenų kategorijos

Mes tvarkome šių kategorijų Jūsų smens duomenis:

– Pirkimo duomenys: Vardas, Pavardė, Elektroninio pašto adresas, Telefono numeris, Prekės pristatymo adresas (kai taikoma), Prekės pristatymo būdas, Mokėjimo būdas, Mokėjimo duomenys (įskaitant banko sąskaitos Nr.). Pateikti prekių pristatymo adresą prašome Jūsų tik tokiu atveju, jeigu pateikdami užsakymą pageidaujate, kad prekes Jūsų patogumui pristatytume nurodytu adresu.
– Kontaktiniai duomenys: vardas, pavardė, prekių pristatymo adresas, elektroninis paštas, telefono numeris.
– Skaitmeniniai duomenys: slapukai, IP adresas, naudojimasis interneto svetainėmis ir socialiniais tinklais bei kiti internete viešai prieinami duomenys.

Kaip mes gauname Jūsų duomenis?

Apie Jus mes gauname informaciją iš šių šaltinių:
– iš Jūsų registracijos formos, užpildytos mūsų interneto svetainėje www.provansogeles.lt;
– bendraujant su Jumis telefonu, elektroniniu paštu arba Provance decor Facebook paskyroje.

Kiek laiko mes saugome Jūsų duomenis?

Mes turime teisę bei teisės aktais nustatytą pareigą kaupti visus Jūsų mums pateiktus duomenis. Mes kaupiame Jūsų informaciją, kurios duomenis saugome ne ilgiau nei 2 metus.

Kam mes atskleidžiame Jūsų duomenis?

Mes atskleidžiame Jūsų duomenis tik tiek, kiek tai yra būtina, bei tokia forma, kokia reikalinga norint pasiekti tikslus, įvardytus šioje Privatumo politikoje.

Duomenys atskleidžiami tik tiems partneriams, su kuriais esame pasirašę sutartis, apsaugančias Jūsų teises bei laisves, susijusias su Jūsų asmens duomenų apsauga. Kai kuriais atvejais mes turime teisę ir pareigą atskleisti Jūsų duomenis valdžios institucijomis (pvz. tyrimo įstaigoms, mokesčių administratoriams, Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, Lietuvos bankui), tačiau tik laikantis nustatytų teisinių įsipareigojimų.

Kaip mes naudojame Jūsų duomenis?

Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis atsižvelgdami į teisės aktuose nustatytus reikalavimus, kurie apibrėžti Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme.

Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis, siekiant pateikti geriausiai Jūsų poreikius atitinkančius mūsų produktus.

Jei norite atsisakyti mūsų tiesioginės rinkodaros pranešimų, bet kuriuo metu informuokite nurodytais kontaktais apie tai, kad nepageidaujate, kad Jūsų kontaktiniai duomenys būtų naudojami tiesioginei rinkodarai.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę pateikti prašymą dėl Jūsų duomenų tvarkymo: Jūrate Kasparavičė, veikianti pagal individualios veiklos pažymą Nr. 780669, adresu: Stankaičių km 4, Saugų sen., Šilutės raj. Su mumis galite susisiekti: el.paštu: info@provansogeles.lt arba Facebook paskyroje: Provance decor

Jūsų prašymai išnagrinėjami per vieną mėnesį.

Jūs turite teisę bet kuriuo metu susipažinti su savo asmens duomenimis, tikslais, kuriais jie tvarkomi, kategorijomis, šaltiniais, gavėjais, saugojimo laikotarpiu bei teisėmis, įskaitant teisę gauti Jūsų asmens duomenų, kuriuos tvarkome, kopiją.

Jūs turite teisę į savo duomenų, kuriuos tvarkome turėdami Jūsų sutikimą ir kurie apdorojami automatiškai, perkeliamumą. Mes pateiksime Jums duomenis automatizuotai nuskaitomu Excel formato dokumentu, kad galėtumėte juos saugoti ar atskleisti kitiems paslaugų teikėjams. Jūs taip pat galite kreiptis, kad pateiktume Jūsų asmens duomenis kitam duomenų valdytojui, tačiau mes tai galime padaryti tik tuo atveju, jei duomenų perdavimas yra techniškai įmanomas.
Jūs turite teisę nesutikti su sprendimu, pagrįstu vien automatiniu Jūsų asmens duomenų tvarkymu, įskaitant profiliavimą.

Jūs turite teisę susisiekti su mumis bet kuriuo metu, jei manote, kad pažeidėme duomenų apsaugos įstatyme nustatytas Jūsų teises.

Slapukai

Slapukai – tai nedidelės tekstinės rinkmenos, įkeliamos į Jūsų kompiuterį, kad būtų surinkta standartinė interneto žurnalo informacija bei informacija apie lankytojų elgesį. Ši informacija naudojama, pavyzdžiui, stebėti lankytojų veiklą interneto svetainėje bei rengti statistines ataskaitas apie aktyvumą svetainėje. Jūs galite nustatyti, kad Jūsų naršyklė blokuotų slapukus. Tačiau kai kurie slapukai yra būtini, kad prisijungimo metu svetainės naudotojas galėtų naudotis mūsų teikiama informacija ar kitomis paslaugomis.

Slapuko pavadinimasDuomenų tvarkymo tikslas/ paskirtisSukūrimo momentasGaliojimo laikas
_gaAnalitinis Google Analytics slapukas, sekantis vartotojo veiksmus svetainėje. Gauti duomenys naudojami svetainės veikimui gerinti.Klientui apsilankius interneto svetainėje2 metus
_gatAnalitinis Google Analytics programos slapukas, renka ir saugo informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje.Pirmo apsilankymo metu1 min
_gidAnalitinis Google Analytics slapukas, renkantis statistinę informaciją apie naudotoją (slapukas nerenka jokių asmens duomenų, o suteikia kiekvienam vartotojui iD pagal savo apskaitą). Gauti duomenys naudojami svetainės veikimui gerinti.Klientui apsilankius interneto svetainėje24 val
NIDSlapukas naudojamas įmonės Google rodyti personalizuotą reklama Google įmonės svetainės priklausomai nuo prieš tai atliktos paieškos.Klientui apsilankius interneto svetainėje6 mėn.

Interneto svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į trečiųjų šalių interneto svetaines, produktus ir paslaugas, taip pat socialinių tinklų plėtinius (pvz., socialinio tinklo „Facebook“ papildinius). Trečiųjų šalių paslaugoms ar taikomosioms programoms, pateikiamoms www.provansogeles.lt interneto svetainėje, taikoma atitinkamos trečiosios šalies privatumo pranešimas. Mes raginame Jus susipažinti su tokių trečiųjų šalių taikoma privatumo apsaugos nuostatomis.

Į krepšelį